Spring naar content

Welkom bij Floriette Experience

In 2022 is Floriette gestart met het Experience center in Schipluiden. In het hart van Midden-Delfland, als een prachtige uitvalsbasis voor mooie landschapsbelevingen. Dit bijzondere landschap hebben we in ons hart gesloten, maar laten het ook graag aan anderen zien. Daarom bieden we mooie sloepen aan voor een dagje uit. Zelf varen of met een schipper op pad, suppen en fietsen kan natuurlijk ook. Het team van Floriette Experience zorgt ervoor dat jouw dagje uit of zakelijke activiteit een top beleving wordt. Met luxe boten en heerlijke arrangementen is dit gegarandeerd, hier neem je echt de tijd voor.

Geen haast, geniet van de tijd. Echt slow living.

Namens het gehele team, hopen we je graag te ontmoeten op onze steiger achter onze locatie Gaagweg 7 in Schipluiden.

Met hartelijke groet, Mariëtte en Arnoud,

Floriette Experience Center maakt deel uit van de Floriette Flower Group. Deze bedrijven zijn actief in de groothandel voor bloemen en boeketten. Floriette is gespecialiseerd in de handel en productie van de mooiste boeketten van droogbloemen. Floriette is gevestigd in Westland.

 

Op www.floriette.nl lees je meer over Floriette. Sinds 2023 is ook Kabinet by Floriette aangehaakt. Als zelfstandig bedrijf is Kabinet actief met organisatieadvies voor overheid en bedrijfsleven, presentatie, dagvoorzitterschap en diverse zakelijke activiteiten.  

 

Ons bedrijf is ook partner van Puuur Midden-Delfland, Bezoek Westland en Ervaar Maassluis. Op deze websites staat nog meer informatie over wat er te doen is in onze regio.