Spring naar content

Wil je jouw horizon verbreden en koers bepalen?

Op het water kun je beter en vooral vrijer nadenken

“Na 30 jaar in het hart van het lokale bestuur gewerkt te hebben, adviseer ik bestuurders bij complex geworden vraagstukken.

Nederland is in beweging, aan beleid geen gebrek, maar in de uitvoering gaat van alles mis. Bestuurders en ondernemers staan voor belangrijke keuzes, maar zitten vaak vast in hun systemen. Kom daar maar eens uit!  Hoe? Dat gaan we uitvinden. Daarom neem ik je mee aan boord:

Op het water kun je vrijer nadenken, er even tussenuit. Je gaat zeker nieuwe perspectieven zien aan de horizon”.

Arnoud Rodenburg (Kabinet by Floriette)

Bijpraten, doorpraten en visies ontwikkelen

We starten de dag bij ons in Schipluiden op een plek met prachtig uitzicht op polder en vaart. Daar duiken we samen in alle vertrouwelijkheid in de drive van jouw onderneming. We gaan op zoek naar jullie krachten die het geheel sterk maakten. Samen vinden we uit wat nu nodig is voor de toekomst van je bedrijf of organisatie. Wat niet meer werkt, gooien we overboord en verzetten zo nodig de bakens. Het allerbelangrijkste is dat je zelf de koers bepaalt. Dan kan ook jouw “schip” weer varen om het eens zo te zeggen.

En dat doen we dan ook letterlijk. We stappen aan boord van de prachtige open sloep “DE BURGEMEESTER” en gaan een mooie tocht maken, in het Midden-Delflandgebied of verder richting de dynamische havenstad Rotterdam.

Vanaf april reserveren we bijeenkomsten. Bel gerust op voor een oriënterend gesprek of reserveer vast een datum. Arnoud Rodenburg is je gesprekspartner. Publicaties en gedachtenscherpers zijn vinden op de LinkedIn pagina van Kabinet by Floriette. Voor vragen over beschikbaarheid bel gerust.

 

Burgemeesterskabinet

Mijn nieuwe onderneming maakt deel uit van Floriette: trots familiebedrijf, internationaal premium brand in droogboeketten en een uniek experience center. De naam Kabinet by Floriette, verwijst naar de vertrouwelijkheid waarop cliënten kunnen rekenen als zij bij mij aan boord komen. Naast mijn bestuurlijke ervaring en open oriëntatie, beschik ik over een rijk netwerk van onafhankelijke specialisten.

De Burgemeester

De Burgemeester is het vlaggenschip van ons bedrijf. Hiermee gaan onze gasten onder leiding van schipper-adviseur van Kabinet by Floriette BV op pad. Je gaat ervaren dat jouw koers soms ook door golven, wind en andere schepen op het water wel eens verlegd moet worden.

Het Kabinet staat voor u klaar:

Voor de zakelijke bijeenkomsten maken we een programma op maat. Afhankelijk van de vraagstelling zetten we de beste adviseur aan tafel. Dat kunnen financieel specialisten zijn, of juist sales experts. Of bestuurders met ruime overheidservaring dan wel lobbyisten op diverse terreinen.

Bel voor nadere informatie het contactnummer op de site of stuur een mail naar arnoud@floriette.nl.

''Ook geeft het een enorme boost in je groep om een zakelijke meeting combineren met een leuke activiteit zoals; varen, suppen en fietsen.'' Experience Center

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!