Spring naar content

Zakelijke inspiratie nodig?

Even bellen ?

Ben je op zoek naar een toffe plek waar je met directie of collega’s even een moment op de “hei” wil zijn? En een plek zoekt die inspireert?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Na 30 jaar in het hart van het lokale bestuur gewerkt te hebben, adviseer ik bestuurders bij complex geworden vraagstukken en help je graag bij jullie dag. Je staat als bestuurder of ondernemer vaak voor belangrijke keuzes. En je raakt steeds vaker vast in systemen. Kom daar maar eens uit!

Hoe? Dat gaan we uitvinden. Daarom neem ik je mee aan boord. Ik heb zelf de ervaring dat je op het water vrijer kunt nadenken. Je bent er echt even tussenuit. Je gaat zeker nieuwe perspectieven zien aan de horizon. Letterlijk in de polder of turend in de verte in de Rotterdamse haven. Boek dus snel je ticket of vraag nadere informatie aan. Ik hoop jullie snel aan boord te ontmoeten, of al in ons “Burgemeesterskabinet” aan de wal in Schipluiden voordat we aan boord gaan.

Arnoud Rodenburg (Kabinet by Floriette)

koers bepalen & visies ontwikkelen

We starten de dag bij ons in Schipluiden op een plek met prachtig uitzicht op polder en vaart. Daar duiken we samen in alle vertrouwelijkheid in de drive van jouw onderneming. We gaan op zoek naar jullie krachten die het geheel sterk maakten. Samen vinden we uit wat nu nodig is voor de toekomst van je bedrijf of organisatie. Wat niet meer werkt, gooien we overboord en verzetten zo nodig de bakens. Het allerbelangrijkste is dat je zelf de koers bepaalt. Dan kan ook jouw “schip” weer varen om het eens zo te zeggen.

En dat doen we dan ook letterlijk. We stappen aan boord van een prachtige open sloep en gaan een mooie tocht maken, in het Midden-Delflandgebied of verder richting de dynamische havenstad Rotterdam.

Bel gerust op voor een oriënterend gesprek of reserveer vast een datum. Arnoud Rodenburg is je gesprekspartner.

Kijk ook even op de website van Kabinet by Floriette 

 

Publicaties en gedachtenscherpers zijn vinden op de LinkedIn pagina van Kabinet by Floriette. Voor vragen over beschikbaarheid bel gerust.

 

Burgemeesterskabinet

Mijn nieuwe onderneming maakt deel uit van Floriëtte: trots familiebedrijf, internationaal premium brand in droogbloemboeketten, decoraties en een uniek experience center.

De naam Kabinet by Floriette, verwijst naar de vertrouwelijkheid waarop cliënten kunnen rekenen als zij bij mij aan boord komen.

Naast mijn bestuurlijke ervaring en open oriëntatie, beschik ik over een rijk netwerk van onafhankelijke specialisten.

een super mooie boot

Met een prachtige sloep gaan onze gasten onder leiding van schipper-adviseur van Kabinet by Floriette BV op pad. Je gaat ervaren dat jouw koers soms ook door golven, wind en andere schepen op het water wel eens verlegd moet worden. Je vliegt er als het ware naar toe als een Aviator.

Een inspiratie plek

Voor de zakelijke bijeenkomsten maken we een programma op maat. Afhankelijk van de vraagstelling zetten we de beste adviseur aan tafel. Dat kunnen financieel specialisten zijn, of juist sales experts. Of bestuurders met ruime overheidservaring dan wel lobbyisten op diverse terreinen.

Bel voor nadere informatie het contactnummer op de site of stuur een mail aan info@kabinetbyfloriette.nl

 

''Hoe gaaf om een zakelijke meeting te combineren met een leuke activiteit zoals; varen, suppen en fietsen.'' Experience Center

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!