Spring naar content

Luxe sloep huren en genieten!

Veel plezier op het water

Deze exclusieve luxe sloepen zijn te boeken voor de mooiste beleving op het water in Midden-Delfland. Je kunt natuurlijk ook een rondje naar Delft en Westland varen. Je bent je eigen kapitein en bepaalt je eigen route in de elektrische sloep. Voor een echt leuk dagje uit.

Direct online boeken

Sloep varen is niet moeilijk, maar hou je wel aan de regels

Deze sloepen van 5,5 meter lang zijn eenvoudig te besturen. We geven je voor vertrek een korte uitleg van de boot en bespreken de belangrijkste regels op het water. Verder is het aan jullie. Lekker volop genieten van elkaars gezelschap en de omgeving waarin je vaart.

Vragen? Stel ze gerust!

Bij Floriette Experience kun je natuurlijk ook arrangementen boeken. Denk aan varen met een luxe lunch of uit je werk met een scheepsborrelbox erbij.

Maar als je lekker zelf hapjes meeneemt en wat te drinken dan boek je De Schipluiden of De Maasland direct. Zwemvestjes voor de kleine gasten aan boord of badhanddoeken reserveer je gelijk mee. Zijn er nog vragen, stuur ons dan een mailtje.

Meest gestelde vragen

Dat is niet nodig, ervaring met varen is wel een aanbeveling.

Onze sloepen bieden zijn geschikt voor 6 personen.

Het is altijd gezellig als je trouwe viervoeter mee mag. Neem dan wel een extra handdoek mee voor op de bootkussens. Dan blijven deze netjes.

Dat is natuurlijk mogelijk, onze sloepen ontbijten en lunches kun je natuurlijk ook boeken.

Op Gaagweg 7 kun je beperkt parkeren, op onze brug, onder de carport. Even verderop is er een parking aan de Dorppolderweg.

De borg bedraagt 250 euro. Deze kan gepind worden en bij onbeschadigd terugbrengen van de boot pinnen we het bedrag retour.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!