Spring naar content

Heerlijk vakantiegevoel op het water

Lekker suppen in Midden-Delfland

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit op het water dan kan je natuurlijk ook onze sup’s proberen. Deze stabiele sup’s van 3,85 meter lang zijn uitermate geschikt om op de lange vaarten van Midden-Delfland letterlijk vaart te maken. Je bent zo een paar uur aan het paddelen en aan het genieten in de omgeving. Al vanaf €22,50 voor 3 uur.

Super fijn zijn deze sups, snel vaart maken en dan rustig genieten van de vogels! Ben je met meer personen en wil je afwisselend suppen, huur dan voor een tocht naar De Vlietlanden onze rubberboot erbij.

Praktisch

Welke richting vaar jij uit?

Vanaf Schipluiden rechtsaf richting de Vlietlanden. Echt genieten van de natuur. Vroeg uit de veren en je supt bij het ontwaken van de natuur. Of juist in de avond als het water heerlijk rustig is.

Je kunt natuurlijk ook richting Westland of richting Delft gaan. Je bent dan natuurlijk wel een tijdje onderweg. Dat geeft je ook weer de tijd om ergens wat de drinken of te eten.

Vragen? Steek van wal!

In Midden-Delfland is het echt genieten en recreëren op het water!

''Met 4 personen suppen? We leggen ze graag voor je klaar, zo'n leuk uitje!'' Experience Center

Meest gestelde vragen

Onze supboards zijn 3.85 meter lang en 75 cm breed. Daarmee super geschikt voor de lange vaarten in Midden-Delfland. Ze zijn stabiel en snel.

Natuurlijk krijg je uitleg vooraf! De medewerkers van Floriette geven je een instructie als je voor de eerste keer gaat suppen. Even oefenen en dan gewoon gaan!

We hebben tasjes voor je mobiel of tonnetjes voor kleding. Andere spullen kun je bij ons in een locker achterlaten!

Als het te koud is, te hard waait of regent dan kun je kosteloos annuleren of een andere datum uitkiezen.

Betalen doe je eenvoudig via de online reserveringsmogelijkheid. De borg ad 50 euro kun je ter plekke pinnen en bij inlevering retourpinnen. Zo eenvoudig allemaal.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!