Spring naar content

Rondvaart met DE BURGEMEESTER

Rondvaart in Midden-Delfland

Midden-Delfland, centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Westland en Delft. Een ervaren schipper neemt u mee in de klassieke luxe sloep “DE BURGEMEESTER”.  De schipper van de 8,5 meter lange sloep vertelt u wat er te zien is en laat u volop genieten van alles wat dit bijzonder landschap te bieden heeft. De koelkast kan voor u gevuld worden met enkele drankjes, zodat u voor de 2 uur durende tocht niks zelf hoeft mee te nemen. Neem tijdig contact op, we regelen het voor je. Zelfs champagne kan mee aan boord als er iets moois te vieren is.

Praktisch

Varen is een top ervaring

De rondvaart vertrekt van de locatie van Floriette Experience Center aan de Gaagweg. Parkeren is beperkt mogelijk, dus geef van tevoren even aan met hoeveel auto’s u bent om verzekerd te zijn van een plekje. We adviseren gebruik te maken van de plekken bij de vrachtwagenparkeerplaats iets verderop.

Onze arrangementen zijn om van te genieten. Muziek aan boord is niet nodig, de luxe sloep, de fijne gasten en de topomgeving zijn voldoende voor een super ervaring!

Vragen?stel ze gerust!

Kunnen we ook van een locatie naar keuze vertrekken?

Natuurlijk, in overleg bepalen we de opstapplek

Meest gestelde vragen

De groep is maximaal 10 personen

We kunnen de catering  voor jullie verzorgen, we werken nauw samen met Het Raadhuis in Schipluiden en Monsieur Paul in Maassluis.

Zeker, in overleg kunnen we het vaarschema hierop aanpassen.

Er is een leuke mogelijkheid om de Mozaiekbeeldenkas langs de vaart te bezoeken.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt.

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!