Spring naar content

Ga je suppen met vrienden? Reserveer ook de rubberboot

De rubberboot

Als je lekker het water op gaat met vrienden of vriendinnen op de sup, dan zal er wel eens iemand zijn die wel mee wil, maar juist niet wil suppen. Boek dan ook de rubberboot erbij.

De Highfield rubberboot vaart met gemak 6 a 7 kilometer per uur. Hij is aangedreven met een elektromotor. Daarmee kun je ultiem genieten van natuur en stilte. De accu heeft genoeg power om lekker mee te varen met de groep die aan het suppen is.

 

Een mooie aanvulling dus op jouw groepsactiviteit!

 

Praktisch

Super leuke ervaring

 

De Highfield rubberboot  de ANNA MARIA uit 2022 is 3,50 m lang en biedt voldoende comfort voor 2 a 3  personen. Je kunt ook de boot benutten voor een extra voorraad droge handdoeken en kleren.  Of als je je kleintje mee wil nemen, een perfecte boot voor de “oppas”.

Deze is echt een aanrader bij je outdoor sup experience met vrienden of vriendinnen.

 

Waar kunnen we parkeren?

Op onze locatie Gaagweg 7 is beperkt plek voor auto’s. We adviseren gebruik te maken van de plekken bij de (vrachtwagen)parkeerplaats aan de Dorppolderweg iets verderop.

Zie ook het kaartje in de “foto galerij”

De bus 33 stopt voor de deur.

 

 

 

 

Meest gestelde vragen

Met 2 a 3 personen kun je lekker varen

Vanaf onze locatie aan de Gaagweg 7

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!