Spring naar content

High wine op luxe sloep

High Wine op luxe sloep

Wat wil je nog meer? Dit exclusieve high wine on board arrangement met vriendinnen, vrienden, collega’s aan boord van een luxe sloep genieten is het helemaal.  Zodra iedereen aan boord is, starten we met een heerlijk glaasje bubbels.

Naast uitstekende witte, rode en rosé wijnen (twee glazen wijn inbegrepen bij het arrangement) zijn er aan boord verschillende, heerlijke hapjes, zoals een glaasje soep, belegde mini-broodjes, ambachtelijk brood met smeersels en andere hartige hapjes.  Voor degene die de wijn liever laat staan, schenken we uiteraard non-alcoholische drankjes uit ons uitgebreide drankenassortiment.

De schipper zorgt ervoor dat je een mooie tocht maakt door het prachtige Midden-Delfland, met mooie vergezichten over de Hollandse polders.

 

Kies de datum en boek je mooiste moment! Wij heten je van harte welkom aan boord.

 

 

Praktisch

Super leuke ervaring

Onze arrangementen zijn om van te genieten. Muziek aan boord is niet nodig, de luxe sloep, de fijne gasten en de topomgeving zijn voldoende voor een super ervaring!

De luxe tender sloep is 8 meter lang en biedt comfort voor groepen van 8 tot 12 personen. Met kussen op de punt van de boot en zonnedek om heerlijk te chillen. Toilet is ook aan boord.

Zoek een mooie dag uit en laat je verwennen!

 

 

Vragen? stel ze gerust!

Waar kunnen we meerdere auto’s parkeren?

We adviseren gebruik te maken van de plekken bij de openbare (vrachtwagen)parkeerplaats aan de Dorppolderweg iets verderop.

Zie ook het kaartje in de “foto galerij”

 

 

 

 

Meest gestelde vragen

De groep is maximaal 12 volwassenen. Het arrangement is vanaf 8 personen te boeken.

We hebben diverse mogelijkheden. Vanaf onze locatie aan de Gaagweg 7 of de steiger bij t Middelpunt in Schipluiden. Vertrek vanuit Maassluis is ook mogelijk.

Zeker, in overleg kunnen we het vaarschema aanpassen. Hier is wel een extra tarief voor.

Er is een leuke mogelijkheid om de Mozaiekbeeldenkas langs de vaart te bezoeken.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!