Spring naar content

Fietstocht door de prachtige omgeving

Lekker fietsen op onze Floriëtte e-bikes

Wil je op de fiets het gebied verkennen dan reserveer je onze elektrische fietsen. Je kunt er zeker van zijn dat je leukste plekjes vindt in de dorpen die ons landschap rijk is. Denk aan ’t Woudt, Schipluiden, Maasland en Den Hoorn.

Je kunt een kriskrasroute doen, maar ook een rondje Midden-Delfland. Volop keuze. En vergeet niet tijdens je fietstocht even bij de boer lokale zuivelproducten in te slaan. Of pak een terrasje in een van de dorpen, maar dat spreekt eigenlijk voor zich.

 

Praktisch

Comfortabel op weg

Onze elektrische fietsen zijn super comfortabel en te huur voor een dag. Met een mandje voor de kleine hond of een fietsstoeltje voor de kleine kinderen. De fiets heeft een krachtige motor die je met gemak een hele dag laat fietsen in het gebied. Een rondje Westland, een ommetje naar Delft, heerlijk met gemak.

Vragen? Steek van wal!

Veel informatie over jouw tocht staat op al op deze website. Maar je hebt misschien vragen om voor jouw gezelschap iets extra’s te doen, stuur dan een mail. Wij maken er samen iets moois van, dat staat vast!

''Je kan met gemak 80 kilometer fietsen in de regio, een mooie lange tocht'' Experience Center

Meest gestelde vragen

Onze fietsen zijn allemaal met lage instap, de fietsen zijn unisex!

Het is uiteraard ook mogelijk om een e-bike te huren met een kinderstoeltje of hondenmandje. Wanneer er andere wensen zijn; willen wij altijd meedenken over een goede oplossing!

Onze e-bikes zijn uitstekend geschikt om een rondje Midden-Delfland te fietsen. De accu geeft voldoende power om de hele dag lekker makkelijk te fietsen.

Borg per fiets is 150 euro. deze kun je ter plekke pinnen en als de fiets onbeschadigd terug komt, kun je het bedrag weer terugpinnen.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!