Spring naar content

Business future experience

Samen nadenken over de toekomst van je bedrijf?

Daar zoek je een mooie plek voor. Dat kan in ons burgemeesterskabinet. Rond na je bespreking de dag af met een inspirerende vaartocht naar keuze. Het adviseursteam van Kabinet by Floriëtte BV en de medewerkers van het Experience Center staan voor je klaar.

Mooie naam “burgemeesterskabinet”, waar komt die naam vandaan? Het kabinet van een burgemeester behandelt doorgaans zeer vertrouwelijk zaken. Het “burgemeesterskabinet” van Floriëtte is eigenlijk net zo iets. Alleen gaat het hier om onze gasten, onder leiding van ervaren adviseurs en een oud-burgemeester, Arnoud Rodenburg. Vandaar dus. Op de zakelijke pagina lees je opiniestukken of “gedachten scherpers”

Praktisch

Altijd maatwerk

Wil je gebruik maken van onze ruimte voor jouw “business future experience”, neem dan contact op. Of reserveer vast een datum, we nemen dan contact met je op voor de details van jouw experience.

Onze lokale keuken biedt 100% streekassortiment. Daar staan wij voor.

Questions? Fire away!

Zijn er ook audiovisuele mogelijkheden, wifi etc?  Zeker!

''Combineer het vergaderen bijvoorbeeld met een leuke vaartocht'' Experience Center

Meest gestelde vragen

Op ons terrein kunnen maximaal 4 auto’s geparkeerd worden, loop anders een klein stukje. Bus 33 stopt voor de deur.

We hebben enkele arrangementen beschikbaar. Samen vullen we die nader in. Het is altijd maatwerk.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!