Spring naar content

Met de sloep waarheen je maar wil

The sky is the limit

Gelijk aan boord?

Met elkaar gelijk in de boot stappen. In onze sloep DE BURGEMEESTER kunnen 8 gasten mee. Hoe leuk en inspirerend kan het zijn om met elkaar de wegen te verkennen op de ons bekende waterwegen. De Hollandsche polderluchten zijn per dag anders. Wat blijft is de gastvrijheid van onze schippers. U voert met elkaar het gesprek aan boord. De schipper en bemanning zorgt voor scheepscatering.

Praktisch

De ontvangst is in het burgemeesterskabinet. Daar bespreken we het dagprogramma alvast onder het genot van een kopje koffie. Daar ontstaan vaak al goede ideeën. Neem de ideeën mee tijdens de vaartocht en je werkt ze samen uit terwijl je je laat inspireren door onze omgeving. De natuur waar alles groeit en bloeit. Of in de dynamische omgeving van de Rotterdamse haven. Vol gas vooruit, dát is toch wat je ook met je bedrijf wil?

Questions? Fire away!

Als ik mijn ideeën even mail, maken jullie dan een programma? Zo kan het inderdaad. Mailen of bellen, we maken samen een mooi voorstel.

''Bij ons ben je in een zeer inspirerende omgeving'' Experience Center

Meest gestelde vragen

Op ons terrein kunnen maximaal 4 auto’s geparkeerd worden. Parkeervoorziening is 200 meter verderop, een klein stukje lopen. Bus 33 stopt voor de deur.

We hebben enkele arrangementen beschikbaar. Samen vullen we die nader in. Het is altijd maatwerk.

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!