Spring naar content

Volop genieten op een ochtend, een middag of een hele dag

De sloepen zijn te huur via de online reserveringsmogelijkheid. Kies de dag of gedeelte van de dag van je keuze en betaal direct online. Kijk voor de prijzen bij de reserveringsmodule. Er zijn al tijdblokken vanaf €137,50.

Onze sloepen liggen daarna voor je klaar aan de steiger. Je krijgt wat tips hoe je de boot netjes kunt aanmeren en hoe de regels zijn op het water. Een kaart met leuke weetjes op diverse routes krijg je mee. De borg ad €250 kun je ter plekke pinnen en bij inlevering retourpinnen. Zo eenvoudig allemaal. Zoek alvast een leuke route uit, thuis op je computer www.sloepennetwerk.nl.

Reddingsvestjes voor de kleintjes zijn beschikbaar.

Reserveer
De Maasland

De Maasland sloep is in 2022 in Nederland gebouwd. De klassiek uitgevoerde luxe Pura Vida 550e is voorzien van comfortabele kussens en een mooie donkerblauwe buiskap die je ook kunt inklappen. De krachtige elektromotor biedt de hele dag vaarplezier voor 2 tot 6 personen.

Reserveer
De Schipluiden

De Schipluiden sloep is in 2022 in Nederland gebouwd. De klassiek uitgevoerde luxe Pura Vida 550e is voorzien van comfortabele kussens en een mooie donkerblauwe buiskap die je ook kunt inklappen. De krachtige elektromotor biedt de hele dag vaarplezier voor 2 tot 6 personen.

Maak je vaarbeleving compleet met eten en drinken

Ga lekker varen en geniet daarbij ook van onze luncharrangementen of van de scheepsborrelbox. Hierbij werken we samen met restaurant Monsieur Paul in Maassluis.

Onze boten zijn uitgerust met bootservies voor 6 personen, 2 USB aansluitingen en 12-volt aansluiting voor koelbox. Badhanddoeken zijn ook te reserveren.

Onze boten houden zich aan de maximum snelheid op het water. En let altijd op, bruggen kunnen laag zijn. Let op je hoofd, de vlaggenmast en de kap.

Veilig en respectvol varen

Onze sloepen zijn zo goed als nieuw. We zijn er dus zuinig op, we hopen ook dat onze gasten dat ook zijn. De schipper heeft de verantwoordelijkheid voor het schip en de opvarenden. We gedragen ons allemaal netjes op het water. Niet te hard varen, rustig genieten dus. Bij het aanmeren van de sloepen moeten de stootwillen tussen wal en schip gehangen worden.

Wat bij slecht weer? Dan kun je de reservering verzetten of annuleren (24 uur van tevoren)

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!