Spring naar content

Arrangementen

Met passievolle schipper

Onze passievolle schippers nemen je mee in de boot

Ons team van schippers op “de Burgemeester” kent het vaargebied als hun broekzak. De tocht door de prachtige omgeving wordt echt bijzonder met de verhalen van onze schippers. Ze nemen je mee in het ontstaan van het Midden-Delfland gebied. Ze vertellen je alles over wat er leeft in de natuur, maar ook bijzondere verhalen over vroeger en vandaag komen voorbij. Als we op de Waterweg zijn richting Rotterdam of Maassluis dan krijg je ook daar alle informatie die de tocht zeer compleet maakt.

De schippers hebben allemaal veel ervaring op het water en verzorgen samen met onze gasten een veilige vaart op onze sloep. Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor je zakelijke relaties.

ROUTES VIA DE SLUIZEN ZIJN AFHANKELIJK VAN HET WEER MOGELIJK VANAF APRIL 2023 

suggestie: De rondvaart in Midden-Delfland behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontdek de sloep De Burgemeester

De “Burgemeester” is een klassieke sloep van 8,5 meter die een zeer comfortabele vaartocht garandeert. Lekker rustig over de vaarten in Midden-Delfland, om van de natuur te genieten. Eenmaal op de Waterweg gaan we de uitstekende snelvarende eigenschappen inzetten, om in Rotterdam weer volop te genieten van de prachtige gebouwen en bruggen. Historie en toekomst, stad en platteland, kortom alles compleet. Onze passievolle schippers maken samen met u de vaartocht tot een super belevenis, een Floriette Experience dus.

Welke koers zetten we vandaag?

Onderstaand staan onze verschillende arrangementen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een op maat gemaakt arrangement in te plannen. Verder ook goed om te weten; kinderen mee aan boord, geen probleem. Zwemvesten voor de kids hebben we in verschillende maten.

Reserveer vast een datum, we nemen dan contact met je op voor de details van jouw experience.

Bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt

De passievolle schipperarrangementen zijn uiterst compleet te maken. Met hapjes en drankjes uit ons gebied hoeft uw gezelschap alleen maar aan boord te stappen.

Natuurlijk zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. We adviseren qua kleding hier wel rekening mee te houden.

Is uw gezelschap internationaal? Geen probleem, onze bemanning spreekt meerdere talen.

 

Vragen? Steek van wal!

Veel informatie over jouw tocht staat op al op deze website. Maar je hebt misschien vragen om voor jouw gezelschap iets extra’s te doen, stuur dan een mail. Wij maken er samen iets moois van, dat staat vast!

''Met 10 gasten aan boord heb je een perfect bedrijfsuitje'' Schipper

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!