Spring naar content

Super gave vaartochten

Onze schippers nemen je mee in de boot

Ons team van schippers op de “BURGEMEESTER” kent het vaargebied als hun broekzak. De tocht door de prachtige omgeving wordt echt bijzonder met de verhalen van onze schippers. Ze nemen je mee in het ontstaan van het Midden-Delfland gebied. Ze vertellen je alles over wat er leeft in de natuur, maar ook bijzondere verhalen over vroeger en vandaag komen voorbij. Als we op de Waterweg zijn richting Rotterdam of Maassluis dan krijg je ook daar alle informatie die de tocht zeer compleet maakt.

De schippers hebben allemaal veel ervaring op het water en verzorgen samen met onze gasten een veilige vaart op onze sloep. Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor je zakelijke relaties.

Maar deze arrangementen zijn ook super leuk als bedrijfsuitje.

 

Routes via de Monstersche Sluis zijn afhankelijk van de schuttijden/hoog- en laagwater/beschikbaarheid van de sluiswachters. 

 

DE BURGEMEESTER

DE BURGEMEESTER is een 8 meter lange tendersloep en vormt de perfecte combinatie van traditionele lijnen, innovatie en hedendaags design. Met deze luxe Waterspoor van Hollandsche makelij vaar je lekker rustig over de vaarten in Midden-Delfland om van de natuur te genieten. Eenmaal op de Waterweg ervaren we de uitstekende snelvarende eigenschappen van de tendersloep, om in Rotterdam volop onze ogen de kost te geven bij het zien van de prachtige gebouwen en bruggen. Historie en toekomst, stad en platteland, kortom alles compleet. Onze passievolle schippers maken samen met u de vaartocht tot een super belevenis, een Floriette Experience dus.

Samen bepalen we de koers

Onderstaand staan onze verschillende arrangementen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Denk aan trouw- en rouwarrangementen. Bij deze wensen gaan we altijd even overleggen.

 

Verder ook goed om te weten; kinderen mee aan boord, geen probleem. Zwemvesten voor de kids hebben we in verschillende maten.

Bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt

De passievolle schipper arrangementen zijn uiterst compleet te maken. Met topkwaliteit hapjes en drankjes uit ons gebied hoeft uw gezelschap alleen maar aan boord te stappen.

Natuurlijk zijn we altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. We adviseren qua kleding hier wel rekening mee te houden.

Is uw gezelschap internationaal? Geen probleem, onze bemanning spreekt meerdere talen.

 

Vragen? Steek van wal!

Veel informatie over jouw tocht staat op al op deze website. Maar je hebt misschien vragen om voor jouw gezelschap iets extra’s te doen, stuur dan een mail. Wij maken er samen iets moois van, dat staat vast!

''Met 8 gasten aan boord heb je een perfect bedrijfsuitje'' Schipper

Ontdek de verrassende historie van de streek.

De geschiedenis komt tot leven in ons gebied. Zo komt schilder Jongkind voorbij. Zo herinneren we de trekschuiten voortbewogen door paarden. De lage brugleuningen aan de waterkant voorkomen dat de jaaglijn vast kwam te zitten. Misschien zien we op een mooie dag zelfs de Trekschuit uit Maassluis in het echt. Geniet alvast van mooie beelden van de intercity van de Gouden Eeuw op de trekvaarten.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+

Kooplieden op de oever

De paarden op de Trekkade trokken de veilingschuiten met een jaaglijn naar de plek waar melk en groenten werden verkocht: de veilingen.

+

Johan Bartold Jongkind

Op deze plek staat; schilder Jongkind zoals hij rond 1840 ongetwijfeld ook gestaan heeft.

+

Molen Korpershoek en Floriette Experience Center

Op deze plek is nu ons experience center, daar bij die molen!